Over mij!

Ik ben Sandra van der Hooft, werk inmiddels al 15 jaar in Geboortezorg. In mijn werk als kraamverzorgende vind ik het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg erg belangrijk. Kersverse ouders rust en vertrouwen geven zodat er optimale ruimte is om aan het ouderschap te wennen. Waardoor je als ouders een band met je baby kunt opbouwen. Door de komst van een baby verandert er heel veel in je leven. Het is een achtbaan van emoties, dan is warmte en deskundigheid van een kraamverzorgende heel waardevol. Dit geeft vertrouwen.

Daarnaast begeleid en ondersteun ik vrouwen bij angst voor de bevalling of na een “negatieve” bevallingservaring en vrouwen die het moederschap als pittig, geen “roze wolk”ervaren komen bij mij. 

 Samen bewandel ik het pad met jou om deze ervaring, traumatische bevalling of niet bestaande “roze wolk”, te verwerken, zodat je hoofd niet meer tolt met negatieve gedachten en somberheid. Het gebeurde kunnen gaan accepteren en weer ruimte voelen voor positiviteit in je leven.

In één op één gesprekken neemt de stress af en ontwikkel je een frisse blik op wat je hebt meegemaakt. Je kijkt op een nieuwe manier naar jezelf en je ervaringen, en ontdekt hoe je op jouw manier het moederschap kunt omarmen.

Zodat jij weer jezelf kan zijn in je nieuwe rol als moeder. Als partner, en vooral als JOU.

 

 

Waarom kiezen voor Lotus Kraamzorg?

  • De kracht van Lotus Kraamzorg is liefdevolle verzorging, persoonlijke aandacht, informatie over de ontwikkeling van jullie baby en deskundige begeleiding afgestemd op jullie wensen.
  • Zorg op maat
  • Heb een holistische aanpak en werk veel met kruiden
  • Ik bied meer dan alleen kraamzorg. Babymassage, draaginstructies, massage, kruidenbaden.
  • Heb 12 jaar zwangerschapscursussen en babymassage gegeven. Hierdoor is er een schat aan ervaring op het gebied van de zwangerschap, bevallen en de ontwikkeling van een baby.
  • Mijn doel is om jullie een prettige, gezellige en onvergetelijke kraamtijd te bezorgen waardoor jullie het gevoel hebben samen verder te kunnen na een goede start.
  • Ik ben een KCKZ gecertificeerde kraamverzorgende en volg regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en om mijn kennis te verbreden.
  • Daarnaast volg ik veel scholingen/trainingen uit eigen interesse
  • Ik kom altijd eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat er een klik is. Dit geldt voor jullie als gezin en voor mij als kraamverzorgende

Lotus Kraamzorg

Hoofdkade 5

9524 PK Buinerveen

info@lotuskraamzorg.nl

06 -24134972

Kvk     01661036

KCKZ registratie 210755

IBAN: NL53INGB0754468461

AGB code: 33006401