Wat kun je verwachten tijdens de kraamweek!

Bij een thuisbevalling en bij sommige ziekenhuizen assisteer ik de verloskundige bij jouw bevalling. Als je fijn vindt dat ik wat eerder bij de bevalling ben dan is dat mogelijk. 

Ik ben er voor jou tijdens bevalling en om de verloskundige te ondersteunen. Ik zorg ervoor dat alles klaar staat zodat jullie kindje in alle rust geboren kan worden. 

Direct na de bevalling verzorg ik, evt samen met jouw partner, jullie baby. Ik houd speciaal de eerste uren na de geboorte de gezondheidssituatie in de gaten van jullie beide. 

Wordt de baby in het ziekenhuis geboren op medische indicatie en worden jullie ontslagen uit het ziekenhuis, dan kan ik er zijn bij thuiskomst om jullie op weg te helpen. Dag en Nacht!

Ik help jullie met praktische adviezen op weg voor de eerste nacht.

In de kraamweek (8 á 10 dagen na de geboorte)  houd ik de gezondheid van moeder en baby nauwlettend in de gaten. Dit leg ik vast in een zorgdossier. Het zorgdossier is een informatiebron voor de verloskundige en/of huisarts.

Ik zal zoveel mogelijk jullie vragen over de verzorging en ontwikkeling van jullie baby beantwoorden. 

Daarnaast vind ik het belangrijk om de tijd te nemen voor de hechting met jullie baby. Jullie zullen moeten wennen aan de nieuwe situatie. Het is belangrijk om rust en balans te creëren. 

Voor een snelle en goede herstel van de kraamvrouw werk ik vaak met kruiden, massage en goede voeding. 

Lotus Kraamzorg

Hoofdkade 5

9524 PK Buinerveen

info@lotuskraamzorg.nl

06 -24134972

Kvk     01661036

KCKZ registratie 210755

IBAN: NL53INGB0754468461

AGB code: 33006401